Najis bayi minum susu dupro 0-12m

Salam semua mummies! Nak tanya, normal ke ye warna najis minum susu dupro macamni? Atau dah dikira cirit. Bila google ada yang kata normal ada jugak kata cirit. But alhamdulillah baby saya takda kembung, ruam or tolak susu. Berat badan pun naik je. Baby saya memang fully FM. Or ada suggestion susu apa yang bagus? #firsttimemom #firstbaby

Najis bayi minum susu dupro 0-12m
1 Balas

rasanya normal ke tak ni, kena tengok macam mana dia selalu berak jugak kot.. sebab mcm baby saya bf, kalau saya terpaksa keluar tinggal baby je baru bagi dupro, paling banyak pun seminggu sekali je fm.. tp hari2 bf pun mmg baby saya berak macam ni selama ni, jd bila dia minum dupro berak mcm ni jugak, bagi saya normal..

2y ago

Itulah. Hari-hari berak dia memang macamni. So dah macam confuse dah. Hihihi, thank you! ❤️