baby breech#37 weeks already

salam semua mommy..nak minta pendapat...baby dah 37 weeks..final scan ok kedudukan baby..pergi hospital sebab perut memulas non stop...n ble scan baby breech sehari selepas final scan...n doktor nak tunggu seminggu lagi untuk tengok baby boleh pusing balik tak?tapi memulas datang lagi..buat ctg nurse kate ok..n belom ada tanda..ni anak first..

4 Balas

In sya allah dia akan kmbali ke kedudukan normal sblum awak bersalin .saya pun msa preggy breech melintang . Tp sblum brsalin dia btulkan kdudukn msa 37weeks 5day .. Hehe

5y ago

Ada pun tp xberpanjangan ..

Die dok berpusing sebab tu sakit perut memulas

in shaa allah..doakan saya k

Semoga semua Baik2 dan dipermudahkan sis..

5y ago

aamin..thanks awak