Bolehkah suami teman isteri bermalam dalam wad bersalin HUKM? Siapa ada pengalaman bersalin di HUKM?

Salam semua mommies... Nak tanya siapa yg ada experience bersalin di HUKM boleh share tak? Soalan utama saya adakah suami boleh teman masa kita dalam labour room ? Soalan kedua adakah suami bleh teman kita bermalam di wad bersalin atau suami kena pulang lps kita dh bersalin dn kita tk dpt ditemani suami? Mcm mna ya pls siapa2 tq so much#firstbaby #ingintahu #pleasehelp #firstmom #bantusharing #seriusnanya

2 Balas

Maaf tak tahu sis.