38w 3d - Berat naik banyak

Hi salam semua mommies. Nak tanya, saya sekarang 38w 3d and bila timbang berat naik 2kg dlm masa seminggu😭 sbb hujung2 ni memang selera makan saya bertambah. Normal ke atau doc/nurse akan buat apa ye kalau berat naik banyak bila dah hujung2 ni? #ingintahu #firstbaby

14 Balas

biasa doc tak ada buat ape2..check BP jela..apepun sis kena kawal sendiri..mlm2 jangan makan berat2..makan kerap tp sikit2..saya sejak masuk 8bulan berat static dh..tak tahu kenapa..nasib berat baby okay..