Upt Faint Line

Salam semua, minta pandangan, saya period mmg tak regular but kebelaknagn ni ada rasa pening and breast sakit perasan juga aerola makin gelap and melebar. ada check upt 13.5 smpai 17.5 tapi still je samar2. saya ada guna 4jenis upt brand berbeza. result sama. ada search pasal evap line and kalau nk test betul ke tak letak air biasa brapa titis untuk clearkn evap line (not too sure) but im try and the line was maintain. #firstbaby #ingintahu nak check doktor takut kecewa haha awal lagi. in 4 days ni check upt tak makin terang sangat pun line. sbb ada baca HCG akan meningkat dalam masa 36-48jam. kan? taktahu. la. kalau badan saya ni yg produce rendah HCG.

Upt Faint Line
3 Balas

ngtf sume sis..bli clear blue sng sis..tu dpt detect sis preg or x..

17hb tu ada line ke? Sy nampak negatif

3y ago

Goodluck

ulang test