bflearning

Salam semua.. Macam mana yg fully bf mommy buat kalau kurang sihat atau keja etc untuk yg fully bf.. Ajar anak dari newborn untuk campur2 guna df n botol susu boleh x.. Sy plan nk fully bf.. Tp bnyk lg ilmu kena cari.. #firstanak #duenovember2019

1 Balas

Cuti dlm pantang dh siap2 pam susu utk stok ms dh start keje nnt..Masa kje nnt pam susu hri2 setiap 2 jam..sblm mula kje ajar anak guna botol susu supaya nnt dh mula kje nnt xde masalah anak xnk susu botol. Klau fikir nk bg susu formula tu dh x kira fully bf la..mind set kne selalu positif,sentiasa fikir susu cukup utk anak..nk fully bf utk working mommy bkn sng..mommy kne btl2 kuat semangat..jaga makan..mkn sihat,mkn mknn yg bleh bykkn susu..gudluck..