Petua sakit lutut/kaki

Salam semua. Maaf keluar topik. Siapa ada pengalaman diri sendiri atau family yg sakit kaki/lutut. Ayah saya sakit kaki sampai bertongkat kalau jalan. Dr kata sbb saluran darah kat urat kaki dia tersumbat (boleh nampak urat kaki tersembul kat gambar). Ada tak petua yg boleh kurangkan sakik kaki?? Saya ingat nak beli stokin khas yg boleh bantu lancarkan aliran darah tp tak pasti berkesan tak 😩#pleasehelp #bantusharing #ingintahu

Petua sakit lutut/kaki
2 Balas

Ma saya macam ni juga. Punca sebab kencing manis. Bacaan gula terlampau tinggi. Refer dengan pakar di HKL. Sekarang ni on ubat cair darah. Alhamdulillah kaki dah tak bengkak, dah boleh jalan. Tapi ini situasi ma saya. Maaf tanya dah pernah refer dengan pakar di hospital?

5mo ago

Okay noted awak . Tq for sharing 👍👍👍

try pi cek hospital

5mo ago

Dah jumpa dr kat klinik swasta. Next week baru jumpa dr pakar. Kalau ada apa2 petua utk membantu, kindly share 🫶🏻