Baby kerap bergerak #21week

salam semua ibu2 dan bakal ibu.. saya 21week.. saje nak tanya, sejak 21week nie baby saya kerap gerak2 dalam perut nie,subuh2,pagi,petang,ada kata kalau baby kerap bergerak x normal,atau kira memang dia aktif ke macam mana…mana satu nie.. #babyfirst

7 Balas

Eh normal la baby kerap bergerak. Apa pula baby kerap bergerak x normal. Kalau x bergerak tu yg sis perlu risau tau. Banyakkan bertanya dengan misi waktu check up. Mesti mereka akan cakap benda yg sama. Sis nikmati ja saat-saat ni sebab nanti akan rindu 😆