Baby kerap bergerak #21week

salam semua ibu2 dan bakal ibu.. saya 21week.. saje nak tanya, sejak 21week nie baby saya kerap gerak2 dalam perut nie,subuh2,pagi,petang,ada kata kalau baby kerap bergerak x normal,atau kira memang dia aktif ke macam mana…mana satu nie.. #babyfirst

7 Balas

normal la tu. kan die dh membesar. dia tgh buat rangsangan kaki, tgn, so dia kena la bergerak. yg xnormal nya bila bby x bergerak. boleh jadi bby stop membesar atau bby ade mslh lain yg buat dia x bergerak.

2y ago

okey baik.. terima kasih❤️