pantang larang makanan dan minuman untuk kandungan 3 bulan

as salam semua ibu ibu, saya na tanya sedikit kalau ibu ibu semua boleh kongsi pantang larang pemakanan dan minuman ketika mengandung and andai kata pemakanan itu dilarang untuk makan tapi saya mengidam macam mana???

1 Balas

Mknan yg tajam2..mcm durian..nenas..tapai..... Kalau blh elakkan masa trimester ptama...lps tu kalo tringin jgk mkn la tp sikit je skdr hilgkan tringin tu...tp tapai tu terlalu tajam...better elakkan trs smpai bsalin😊