9 weeks pregnancy but 6 weeks scan

Salam semua harini saya tak ada mood sebab benda yang saya takut mungkin berlaku, nervous sangat nak scan sebab my first scan I was supposed to be 6 weeks but doc ckp I am 5 weeks and ada sub hermo… doc bagi duphaston alhamdulillah 2 weeks straight no spotting. Semalam ada dischsrge bersama dgn brown spotting and do suruh dtg check and harini sepatutnya 9 minggu tapi doc cakap size baru 6 minggu. Saya tanya doc pun tk boleh nak bagi apa apa berita cuma suruh tunggu lagi 2 minggu for next check up. Apa apa pun jadi I redha tapi penatnya dulu kita tengok pregnancy is exciting but reality macam macam perasaan ada . Saya minta kalau ada siapa siapa yang boleh share pengalaman lebih kurang. I’m okay. Gambar 1st, first scan 2nd yang hari ini #firsttimemom #firstbaby #pregnancy #ingintahu

9 weeks pregnancy but 6 weeks scan
13 Balas

jgn risau....saya dulu mcm tu jgk...slps 2 minggu baru nampak

kehamilan not growing. semoga dipermudahkan urusan puan

pegi klinik yg sama k lain2?

1y ago

Lain2