baby ddk bwh

salam semua.. and good morning.. kandungan sy dah nak masuk 5 bulan tpi baby ddk dkt bwh, dan banyak ddk di bhgian kanan perut.. ada tak cara nk tau kddkn bby sbtulnya.. bila balik kerja kerap sakit bhgian tulang punggung..sbb kerja byk ddk..air liur pulak mmg bnyak start kndungan masuk 3bulan smpai skrg..smpai tk boleh nk telan kena ludah selalu.. #firstpregnancy

1 Balas

Kdudukan bby yg btl di mn? Sy pn 5bln lebih bby bwh perut.. kpla dia belah knan