botol susu newborn

Salam semua.. Baby 14 hari boleh ke ajar botol susu dgn puting pupici biasa ja? Atau mmg kena beli botol2 yg utk newborn tu? Minta pendapat mommies2... Terima kasih...?? #firstbaby

1 Balas

Botol sukati awak nak pakai.yang penting puting botol tu untuk newborn sebab flow air untuk newborn agak slow..kalau awak bagi yang untuk 3months and above tu nanti tercekik pula anak awak..

4y ago

Yakaa..kalau puting saiz s ok tak utk nb.. Sebab masa beli ckp kat dia utk newborn..