Tips bg ank 10 Bulan senang tdo Tanpa buai.

Salam semua .. ade tips X untuk baby 10months old tdo Lena .. dye demam .. start 10 Bulan. Peel lain dh.. nk mengempeng jee..puting nk dlm mulut je .. bg puting tipu xnk .. sbb botol susu pun dye Tolak ..so memang 100% susu gantung jee .. any tips guys .. bile ddok dngn ayh dye ,ayh dye rjin dok letak buai .. tp buai kami manual .. lengguh dok goyang jee weyyy . Lgpun Sye memng xnk galakkn ddok buai #firstbaby #pleasehelp #firstmom #bantusharing #seriusnanya

1 Balas

Boleh follow fb baby language puan uswah. Kt situ byk tips nk tidokan anak 👍🏻👍🏻