Badan lesu

Salam and hi semua, adakah normal kalau badan selalu rasa xlarat, nk berdiri lama pun xboleh, nak jalan pinggang kaki terasa berat? Risau nak bersalin nanti badan xlarat jugak 😔 Kandungan nak masuk 36weeks dah #advicepls #ingintahu

2 Balas

sama lah..duk rumah baring je...bila buat kerja penat cikit sprt cuci toilet ke jd sesak nafas gitu...sy baru 33 week

sama sis. sy dah seminggu kaki lutut lemah. tak boleh berdiri berjalan lama.. baring je. skrg 36w