No yolk sac

Salam saya scan dah 5weeks normal ke tak nampak yolk sac? #advicepls #advicemommies #firstmom

No yolk sac
23 Balas

Awal sangat scan, 8weeks ke atas baru puas hati. Ape-ape pon tahniah, jaga diri. 😍

sama mcm sy ,scan mse 5weeks mcmnni la..lpastu scan mse 7 weeks bru nmpak bby

Sy scan 5week pun nampak kantung je . Repeat lg 2minggu nampak dah heart beat

mmg normal lah sbb awl sgt ape pon tk nmpk. klu nmpk pon kantung kosong je

normal sis, sy masa 6w pon scan nampak kantung je.scan 8w bru nmpak baby.

sy due 5/9/24.. Due awk time merdeka..baby merdeka 😁

8 week nt scan lagi..bru boleh nmpk..awal sngt

Normal. Saya 6 week cuma nampak kantung je

too early. dh nmpk kantung dh kira ok

sy 6week nmpak kantung jek sis