sakit bahagian belakang

salam. saya pregnant 30w. normal ke kadang2 rasa sakit bahagian belakang macam yg saya tanda dalam gambar ni ? tapi dia rasa sakit sebelah kanan saja. rasa sakit tu lebih kurang macam lenguh2, rasa otot cekang. dia akan rasa lega bila saya baring telentang tapi tak berani lama2 saya tahu tak bagus baring telentang rasa sakit tu bila terlalu lama berbaring terutamanya waktu malam. saya 1st time mom. 🥹 mohon kawan2 beri jawapan 🙏🏻 #bantusharing #ingintahu

sakit bahagian belakang
2 Balas

Sy 31w pun tgh mengalami benda sama sis..sy rasa normal je sbb perut makin besar baby pun makin besar..bila dah masuk 3rd trimester mmg selalu sakit bdn semua…

Saya pun tengah rasa ini. Maybe sbb baby semakin bertambah berat. Apa apa pun semoga awak kuat dan semoga dipermudahkan urusan 🩷