Anak 3 bulan kene covid

Salam saya nk tnya ank saya 3 bulan kene covid baru ni .. esok abis kuarntin tp skrng masih batuk3 ..dia x brpa minum susu klau dulu mesti abis 4 oz skrng 2 oz je .. mcm mna sy nk buat ya .. guna sudu xnk guna shringe xnak ..sbb sblm ni pun ssh nk minum susu kne tukar susu ke mcm tu .. 🤕🤕🤕sy takut nk tkr susu ..susu skrng dh serasi dgn dia#ingintahu #seriusnanya #pleasehelp

2 Balas

sis blh ikhtiar sapu minyak cengkih,kat pasaran skrg byk minyak yg blh melegakan batuk baby,minyak asmak,minyak cengkih,mamz oil,you baby cream,nie semua blh melegakan batuk n cairkan kahak ,

11mo ago

aah mmg sy sapu .. tq sis🥰

x perlu tukar susu. just tgok dlm tekak dia ada merah ke x. tkut dia xnak mnum sbb sakit tekak. and just keep offering bby susu, 2jam sekali utk 2oz tu. pendek kn masa gap minum susu.