minum coca cola semasa hamil

Salam..hi, saya nk tanya.... Saya dh 13minggu hamil, alahan saya sekejap ok, sekejap x... Lepas to, air liur jadi banyak sangat.. Kalau minum air kosong lagi banyak air liur n mulut jadi pahit.. So, saya try minum coca cola, alhamdulillah, mulut dh x pahit n saya dh x muntah2... Ada effect x kat baby kalau saya teruskan minum coca cola setiap hari???

1 Balas

coke tu kandungan gula sgt tinggi.. tkot sangkut kencing manis masa pregnant..