Tumpang Tanya....

As salam saya nk tanya hari nie doc bgi trikh sya scan. ..lps saya scan hari nie ada keluar coco normal kew saya risau ..sbb waktu doc scan dia ckp semua cantik ....baby dah nmpk jatung baby pm dh ada

1 Balas

Aggap ja normal sis..sy pon Ada beberapa Kali kuar...tp baby still ok☺️sb scan nmpk smua...klo scan xnmpk...tu bhaya tkot ectopic pregnancy

5y ago

Ok sis sy cuma risau la lps scan to ada sedikit koko lps to dh xde