Lendir Koko

salam saya nk tanya.. baru nie saya rasa something kat bhgian bawah perut kat ari2 tu.. x saked.. tp rasa mcm kembung keras gitu.. pegi cek kt bidan dia ckp saya pregnant.. bila pegi klinik doct ckp saya kencing kotor.. hari ni plk 8 hari sy telat priod.. klu ada yg soh saya pegi klinik lg.. tunggu 2 minggu strusnya baru saya nk pegi cek.. jd nak tanya la hari niey hari ke 8.. keluar sedikit cecair.. campur koko.. dia liat2 gitu.. apa tandanya eh:?? ada yg penah alami x??#seriusnanya #bantusharing #ingintahu

3 Balas

Sis koko tu banyak ke sikit? Kalau keluar 1 hari tu berapa kali pantyliner tukar? Kalau boleh jangan buat kerja berat, jangan penat. Kurangkan banyak berjalan lepastu banyak berehat.

8mo ago

Jangan banyak buat kerja berat sis. Banyakkan rehat