Masa sesuai jumpa dr.

Salam. Saya nikah 27/6. Jangkaan next period minggu depan. Semalam try upt keluar 2 line. Nak tanya bila masa paling sesuai untuk jumpa dr nak check betul ke tak pregnant? Bila period tak datang / lewat @ boleh jumpa dr sebelum period?

Masa sesuai jumpa dr.
8 Balas

Date awak first day last period and nikah selang sehari dgn saya. Sy dah delay period 3 hari, dah check upt naik double line and guna clear blue dah mention pregnant 2-3weeks. Sy dah pergi jumpa doc sbb sakit perut byk kali. Doc ckp pregnant tp belum boleh scan sbb baru lagi. Dlm mgu ke 7/8 awk boleh scan.

4y ago

Thankyou. Semoga rezeki bunting pelamin untuk awak juga! 😘

better bila dah lewat period bru gi klinik. mcm sy dulu tggu 5 hari period tak dtg2, bru sy buat upt and naik double line terang.. 😊

4y ago

Okay sis. Terima kasihh ☺️

Ni post bile eh.. hari ni bkn 26.7 ke... awak nikah 26.7.. ke sy slah bace..

4y ago

Eh silap. Tersalah tarikh pulak. First day last period 25/6. Nikah 27/6 Period sepatutnya minggu depan, saje cuba upt kelmarin, 2 line dah.

Tahniah. Dah 8 weeks boleh jumpa doktor.

4y ago

Terima kasihh ☺️☺️

Kandungan 8w dh boleh pergi scan.

4y ago

Okay sis. Terima kasih. ☺️

Klau blum period bru check gi klinik

4y ago

Okay sis. Terima kasih ☺️

Close up.

Bila period xdrg

4y ago

Kena tunggu sampai period tak datanga ye? Okay sis. Tq 😘