Pre-eclampsia

Salam. Saya nak tnya ibu2 kat sini ada tak yg kena pre-eclampsia. Simptom apa yg ibu kena

2 Balas

wassalam..saya slh stu pesakit pre-eclampsia..dn simptom yg sya hadapi adalah (bengkak kaki,drah tinggi,kencing kotor,asid dlm drah@bdn brlebihan) dn hrini hri ke12 saya dlm ward dsbbkan penyakit PE..doakan sya sihat

3y ago

yeke..alhamdulillah..kita dh slmt melahirkan bby..syukur alhamdulillah,bby saya sihat..doc usus pun dh tngk bby..alhamdulillah bby normal dn sihat..oksigen pun dh lama off..skrg tngh on drip nutrisi ngn ubt ape enth,tpi menyusu still pakai tiub la..

Saya...hi protien dlm urine & ms nk deliver high BP

9mo ago

blh tahu x berapa nilai protein dlm urine puan? sy baru detect ada protein ni. berat badan mmg naik mendadak. cuma bp sy xdelah tinggi. 119