Perut tak besar

Salam saya nak tanya,,Saya dah pregnant 4 bulan tapi perut masih lagi tak nmpk..Risau pulak dibuatnya..#firstbaby

2 Balas

Wsalam. 4 bulan mmg perut xnmpk pun, lagi2 baby 1st. Yg penting kt dalam tu aktif & sihat ☺️ klu pi checkup pun dktr & nurse tak tanya psl perut, dorg nk tahu yg kt dlm tu je tau. Nanti smpai masa perut akn nmpk sendiri ok.

2y ago

Tq info sis 😍

Memang tak nampak lg sis sbb baby kecik lg tunggu 5 bulan bru nampak baby bump😊

2y ago

Thank you sis 😍