Selamat ke utk berjalan jauh

Salam. Saya nak tanya. Utk kandungan yg baru masuk 4 minggu, boleh ke berjalan jauh. Contohnya nak balik raya dari KL ke Kedah. Boleh atau tidak ye?#firstbaby #pleasehelp

3 Balas

Saya pernahhh . Tp dlm pejalanan tu pesan suami la jgn laju sangat takot ada lompok2 jalan . Saya letak bantal bawah bontot . Setiap 2 jam husband brentii saya rehat buat renggangang , pegi toilet kencing .

Saya prnah x smpai 4w lagi masa tu perjalanan kl-penang. Pastu jalan2 situ slama beberapa hari smpai penat. Alhamdulillah xde ape pg balik dipermudahkan. Skrng dah 10w

xde masalah.