Vitamin Untuk Awal Kandungan

Salam. Saya nak tanya skrg saya baru nak masuk 6 minggu pregnant. Supplement apa patut saya consume selain folic acid ? And ada suggestion ke buah apa yg elok utk pregnant mommy? Thank you 😊#firstmom #pleasehelp

2 Balas

susu. kurma. jambu, real food semua boleh mkn kecuali ade alergic. elakkan makanan berangin kalau awk jenis bdn cpt berangin.

Buah high vitamin c - jambu batu, delima, kurma, limau kasturi, oren, lemon, epal.