Minum Ais waktu 1s trimester

Salam saya nak tanya. Salah ke minum air sejuk. Saya selalu kena kecam dengan officemate sebab selalu minum air sejuk. Saya tak tahan mual air sejuk je yg boleh hilangkan mual. Pernah 1 hari muntah seharian sampai tkde energy nk cakap. Saya beli milo ais pun kena kecam

Minum Ais waktu 1s trimester
6 Balas

abaikan org ckp sis, dia xddk tmpat kite , sy sekarang pun nk mkn aiskrim je xkira mlm siang 😂tpi klau blh kurang kan minum perisa milo sbb tkut nanti hb low biar minum perisa buah takpe🙂