Kulit anak kering

Salam. Saya nak tanya sabun apa yang sesuai dan krim untuk anak saya ni.Umur anak saya 1 tahun 3 bln tapi belakangan ni kulit muka dan bahagian2 pelipat anak jadi kering. Dah pergi banyak klinik dan dah tukar sabun mandi. Tapi masih lagi kering. Saya dah cuba sabun anakku, centhapil, dan sebamed. Ibu- ibu ada cadangan ? Krim2 dan ubat doktor pun saya dah cuba, tpi kulit anak masih kering. ##ingintahu #pleasehelp ##firstmom #bantusharing

Kulit anak kering
2 Balas

Elakkan dulu sabun. Mandi dgn air bersih . Saya Guna minyak zaitun atau minyak kelapa .

sy gune mandian Tasneem..kulit bb halus licin je