Ubat Zincofer

Salam, Saya nak tanya KK ada bagi saya ubat Zincofer makan selang sehari saya dah makan tapi lepas makan saya terus muntah if tak makan zincofer tak ada rasa nak muntah, jadi skrang saya mmg stop zincofer dan tak ada makan supplement atau ubat apa apa takpa ke? Risau pulak sbb saya rasa zincofer tk sesuai untuk saya masa first checkup dkat KK hb semua okay cuma darah pekat jadi doc suruh saya makan zincofer. Ada cadangan untuk gantikan ubat zincofer #firstbaby

11 Balas

try ubat tmbh drh yg lain...boleh tnye farmasi...sy pon ambik zincofer tp sy mkn mlm sblm tdo