Anak tak buang air besar

Salam, saya nak tanya kalau kita mix susu badan & susu formula tapi anak tak berak harini dah masuk 3 hari okay ke? Perut anak lembut elok & anak pun tak meragam main elok je & tidur je perlu jumpa doktor ke? Anak tak mommies yg alami situasi mcm saya sekarang ni. Dulu tak campur susu minum susu badan je dia mmg berak seminggu sekali sekarang dah mix pun mcm jarang berak. Risau saya sebab setahu saya kalau minum susu formula wajib berak setiap hari ke saya salah?

2 Balas

baby sy dah seminggu tk berak2 ni. susah hati sy cari google tanya semua org. baby sy pon susu campur n dia active tk meragam. aduhai susahnya hati.

12mo ago

Baby saya hari ke 5 baru berak. Saya pun susah hati hari hari saya buat senaman kayuh basikal & urutan i luv u kat perut. Alhamdulillah dah berak. Cuba awak buat dulu kalau tak berak jugak better bawak jumpa doktor terus. Saya pun risau sebab dah seminggu tak berak

kalo dia ada kentut juga ok lagi.

12mo ago

Yaka baik baik terima kasih ya🥰