Boleh bersalin hosp kerajaan ke ?

Salam saya nak tanya ibu-II yg berpengalaman.saya skrg dah preg 15weeks tp saya tak buka buku pink . Saya hanya gunakan buku check up dari klinik swasta saja sbb saya check up dgn swasta saja.nurse disitu ckp boleh bawa buku ni saja incase nk bersalin hosp kerajaan.boleh ke nnti saya nak bersalin hosp kerajaan guna buku tu saja ? Ke perlu buka buku pink dari klinik kerajaan juga ke ? #ingintahu #firstbaby #pleasehelp

4 Balas

Better pergi buka buku pink dekat kk.. sebab kk dia lagi detail checkup...