Sakit bawah payudara belah kanan

Salam , saya nak tanya ada tak yang pernah alami sakit bawah payudara betul betul dekat tulang tu lepas sebulan czer ? Saya ada baca dekat google dan saya jumpa sorang ni sebijik macam saya alami sekarang . Sape sape pernah alami boleh bagitau sebab apa tak . Saya firstmom yng baru sebulan 5 hari bersalin czer . #bantujawab #ingintahu #firstmom #bantusharing

Sakit bawah payudara belah kanan
2 Balas

Possible ni ‘clogged milk duct’. Ada tak payudara Tu rasa sangat keras? Macam ada batu dalam? Kalau ye, kena Urut sampai ‘batu’ tu hilang. Boleh Guna ice pack dulu pastu urut dengan Guna Pam. Kalau tak ada pam, Guna je tangan Dan Guna baby untuk breastfeed