Uri bawah nak bersalin hospital swasta

Salam saya nak tanya ada tak kes macam sy. sy dh 32w. sy scan di klinik KK kata nya uri dh ada atas. tp hari ni sy scan lg di hspital swasta kata uri masih di bawah. sy bercadang utk bersalin di hospital swsta mula nya. Tp sy mmg harap sgt boleh bersalin secara normal. Bila doktor swasta ckp mcm tu sy rasa down sgt. Doktor hospital swasta tu siap cadangkan sy bersalin di hspital kerajaan sb kata nya tkmau ambil risiko. Bila pikir balik geram sungguh ngn doktor trsebut. ##firstmom #firstbaby

4 Balas

Kalau berlaku komplikasi, boleh makan berbelas atau berpuluh ribu jika di swasta.

12mo ago

scaryyy