POSITIF KE?

Salam.. Saya lewat period 4hari, then demam dah seminggu, badan pun berbisa. Try buat ni tadi pukul 10pm, keluar double line camni. Rasa2 ada rezeki tak buat saya 🥲 #Semogaadarezekibuatsaya #Jugakalian#ingintahu

POSITIF KE?
9 Balas

double line terang dah tu . positive 🤗 kalau boleh double check ya . check lg sekali tak kesah upt jenis apa pun . kalau double tu, betullah tu 🤗

2y ago

Dah try awak. Memang jelas terang 🫶🏻 Semoga sihat hendak Nya🥰

inshaallah ada tu . cuba clear blue . atau terus ke klinik

Tahniah puan...jaga diri baik2 ye jgn buat kje berat2 ye....💖

2y ago

Sama2 awak🥰

tahniah puan ❤️🌼

Tahniah sis

tahniahhhhh

mmg ada la

ya tu

tahniah sis

2y ago

Terimakasih awak 🫶🏻