Zincofer mkn tghari 2 jam selepas breakfast

Salam saya kadang bfast jam 10am.. selepas 2jam mkn pil zincofer.. mean jam 12 lbh mkn. Lunch jam 2pm kdg2. Ada tak mcm saya. Sebab mlm selalu saya lupa#ingintahu #bantusharing

1 Balas

Wasalam . Sama la macam saya sis . Tapi saya bangun tidur makan dlu zincofer pukul 9am . Pukul 11am saya breakfast . Pukul 2 saya lunch . Malam sebelum tidur saya makan zincofer lagi . Masa perut kosong . Sebab saya HB low , doktor suruh makan 2 biji sehari . Saya makan zincofer time perut kosong je . Kalau tak nanti muntah