Positive covid

Salam. Saya first day covid positive and 8 weeks pregnant. Kepala rasa pening sangat and muntah sepanjang hari. Badan pun panas. Dah call CAC call centre, cuma tak dapat pergi harini sebab dah tutup masa saya call. Jadi mintak tolong sangat mummy semua share tips untuk kurangkan rasa pening and panas badan ni. #pleasehelp

1 Balas

Saya penah kene covid jugak time 11 week, memang muntah2, demam panas, sakit2 badan, ada batuk2 jugak.. pegi CAC pon dy tak boleh bg ubat sangat sebab pregnant.. makan ubat demam pcm je.. muntah2 tu ambik vitamin b complex dgn vitamin C, makan buah2..