bersalin di hospital

Hi/Salam, saya due date tk lama dah, tapi masih dalam dilema nak bersalin kat mana, boleh tak siapa yg ada pengalaman bersalin di hospital putrajaya dan hospital serdang dari segi kos, husband boleh teman tk dan sebagainya.

3 Balas

Saya thn lps bersalin hsptl Putrajaya alhamdulillah husband boleh teman sekali dlm lb..jgn lupa bwk covid test sbb husband kne check covid dlu sblm masuk☺️doc n misi alhamdulillah smua ok n baik2 je..kos tu sy x brp pasti sbb husband sy kje gov jadi mmg x bayar bill😅ward plk diorg tolak ke ward 2 katil tp rasanya bkn ward ibu bersalin la ward biase Kut,sbb ad patient sblh sy thn lps budak2 lg n sakit lain bkn beranak😅tp selesa je👍🤭 insyaallah tahun ni beranak lg kat Putrajaya 🤣skrg 36w menunggu hari

Hi, mommy. Saya takde pengalaman bersalin both hospitals but pernah survey kos kat situ. Putrajaya lagi mahal daripada Serdang. Serdang ada 3 kelas wad. Kelas 1,2,3. Putrajaya ada 2 kelas. Eksekutif & Kelas 1(1 katil, 2 katil, 4 katil). Awak search je info ni dalam website Hospital Putrajaya & Hospital Serdang. Lagi senang untuk awak buat perbandingan.