Sakit bersalin

Salam, saya due 22/11 ni. Sakit nak bersalin ni macam mana ye ? Contraction Rasa macam mana ye ? Sekarang saya start sakit kat bahagian vagina bawah. Tq #firstTime_mom

2 Balas

sakt nak bersalin tk boleh di ungkapkan dngn kata2 sis... sbb kita sndri yg akan rasa Dan lalui... sy masa firstime hri to... sakt dia tk thu nk ckp... tpi mmng skt sngt2 smpai jahit lepas bersalin to pun tak terasa skt sbb skt nk bersalin to lgi sakit... sis kena lalui sndri bru sis thu... dah ada tanda nk brslin gi je hosptl terus

due kita sama la tapi tu la tkde tnda² lagi...