Pregnant ke x ya?

Salam, saya dah sakit perut seminggu, dr cakap gastrik sebab pedih2 je area perut… xde cirit birit… duk sendawa n kentut je … today check, dapat mcm gambar dibawah… tanda2 preg xde langsung… ke ni tanda hamil kosong? Any opinion?

Pregnant ke x ya?
30 Balas

Positive tu sis.. mcm saye pregnant 4 org ank xde alahan.. sampai la bersalin xde alahan… cuma mengidam je.. hihihi

10mo ago

Waaa… seronok mcm tu… heheheh

Hy korang.,nk tnya lh...kiraan yg doc tnya kan last priod tu..maksud tarikh saya dtg 1/8 atau habis 8/8 tue ye??

10mo ago

Tarikh first day sepatutnya… itu kiraan hamil..

preggy Tu..mmg awal2 prut rasa X sedap sebu je .sama cam saya kalau baru2 nak sangkut mmg camtu.

10mo ago

Ooo… alhamdulillah… hrp2 smua ok.. xsbr nk g scan..

bestnya pregnant.. tolong doakan sy dapat anak kedua.. semoga awak dan baby sihat. amin 🤲

10mo ago

Alhamdulillah… ni pun xsgka positif… smoga turn sis plak lepas ni… ameen..

kehamilan pertama sy ..sakit² mcm tu laaa ..kali kedua ni okay² saja ..btw tahniah.

10mo ago

Alhamdulillah.. terima kasih…ooo, sama ek? Hrp2 ni pun ok jgk..

saya pun mcam tu jugak.. mmg tak percaya.. bila period lambat . cek naik dua line

10mo ago

Hrp scan nnt nmpk yg baik2 je.. huhu

Alhamdulillah positif semoga dipermudahkan urusan dan cepat jumpa doktor

kuat kentut tu dah tanda pregnant la tu 🤭🤭 tahniah

10mo ago

Hahahaha… mcm tu plak… 😂

Alhamdulillah,tahniah sis

10mo ago

Alhamdulillah… terima kasih sis…

ni pregnant sis, tahniah

10mo ago

Alhamdulillah… terima kasih sis