test valid ke tak

salam, saya baru keguguran 6weeks 19dec22 lalu. kalini ambil test pregnancy and dapat result pregnant . pregnancy sebelum ni breast saya sakit sakit bengkak . tapi yang kalini cuma period delay je. tapi badan okay.. and harini delay hari ke 3. period saya on time. possibly pregnant ke and valid tak result tu?🥺 #ingintahu #pleasehelp #firstbaby

test valid ke tak
4 Balas

sama mcm saya delay 3 hari je check upt double line pekat dan terang..tgh konfius klu nk g scan dkt doc boleh ke atau terlalu awal? 😅sebab pikir line dh terang sgt