Masalah BACK PAIN

As Salam, Sape sini hamil 13 Week, Xde Msalah Alahan, Mabuk Atau Pon Loya, Tp Dpat Back Pain, Normal Ke X Ye, Dpat Sakit Ni Sjak Kandungan 6 Week

1 Balas

Kak mcm sy,xde alahan tapi hanya sakit2 belakang,sendi2, semua anggota lah rasanya.. nak ckp normal,pd sy mungkin sbb baby mula nak membesar dan mula tarik semua zat2 dlm badan kita.. itu tanda ibunya kemungkinan kekurangan kalsium dlm badan.. bykkan minum susu,mkn kurma sayuran dan buah-buahan yg kaya dgn zat besi..

5y ago

Sbelum ni mnum anmum, pastu tukar susu fernleaf jd sembelit lak, oklah tu xteruk, sy nak xnak kne g fisioterapi jgak, mlas nak pegi sbnarnye, sbb time keje lak tu, tp demi baby gagah jugaklah