Salam

Salam and. Salam sejahtera mommies Nak tanya macamna prosedur untuk masuk hospital ? Apa yang diperlukan and sebelum berapa bulan dah kena register ? #firstchild #needhelp

1 Balas

biasa kandugan dh 2 bulan keatas boleh pergi klinik berdekatan n buat buku merah, persiapan untuk bersalin bawak pakaian baby warna putih sahaja.. jgn berwarna2.. org tua2 ckp tak elok untuk bayi.. org tua2 dulu larh bnyk pantang larang nyee.., 🤭..