Period tak mai mai

salam , period saya tiap2 bulan dtg cuma bulan ni dia xmari2 pulak . menunggu tanda2 nk period pun xde . check upt negatif je . #ingintahu #bantusharing #seriusnanya #keliru

7 Balas

sy pon dah delay period 3 bulan.. check upt negatif.. tp rasa perut mcm berdenyut halus gitu.. tak try pergi check di klinik lagi

2y ago

Sama la sis. Sy 2 bulan tak period tpi 2x cek negatif juga result yg keluar.

Kadang dari hormon jga.. In Shaa Allah, tunggu dlm 2 minggu mcm tu baru ulang upt..

Cuba sis tunggu lagi 2 / 3 minggu , mungkin baru lagi bila test upt masih negatif..

2y ago

oke baik sis . semoga ada rezeki saya bulan ni ☺️#ttc2y

saya pon tapi x cek upt lagi.. semoga ade rezeki utk kita semua.. aminnn

2y ago

amin .. semoga ada rezeki untuk kita tengah ttc ni 🥰

Sy pn delay 3hri dh.plik xmri

2y ago

saya dah delay seminggu . tak berharap sangat takut horman je 🥹

moga ada rezeki sis

hormon tu