Asyik nak tidur je

Salam, Normal ke diawal preggy nie asyik nk tidur je memanjang, x tau lh apa yg d penat sgat😅 8w4d #ingintahu #pleasehelp #firstbaby #firstmom #bantusharing

33 Balas

normal sis. kalau rasa ngantok nak tdo tu, tdo je. walaupun ada org cakap jgn layan sgt . tapi kita tau badan kita mcm mana. so chill.

mcm saya sis, sampai skrg saya kuat tidur . tapi malam tuh pukul 1pagi baru mgantuk. kalau siang , buat apa pun mesti mgantuk n nak tidur.

Betul, rasa mengantok je nak tido je memanjang..jom kita nikmati tido sebaiknya sebab nanti masuk trimester 3 memang susah nak tido 🤣🤣🤣🤣

Sy dah 16w pun still nak landing atas katil jee. Balik kerja takde benda lain buat. Memang tido je sebab rasa letih sepanjang masa 🤭🤭🤭

hihi.. normal lah tu.. utk kita rehat.. nti dah trimester 2 lagi lah rasa ngantuk dn pening kepala sekali.. mlm2 ssh nk tido tiba2 tau.. 😂

sama la saya sekarang dalam kereta pun kerap tidur..jarang la sya nak tidur dalam kereta time suami drive..sejak mngdung ni mngntuk teruk😂

Sama la siang asyik ngantuk je malam mula la susah tido kalau malam tido awal pon tetap ngantuk time siang 😂 skrang dah 25w 5d 🥰

Normal sis, sy msuk trimester 3 mesti nk tido je memanjang🤭 ptng tu msti nk tido wlaupun mlm puas dh tido. Nsib family memahami

normal sis . sy mgdung ank sulong . sampai tido dlm bilik air . tido dimeja makan .mgantok sgt ..mcm telan pil tido je ..

sama…kebanykan masa ngntuk tp ssah nk lelap.kol 6 sy jln kaki boleh 20 minit dlm 1km jgk,mlm letih jd tido awl.