Loya 3rd trimester

Salam, Normal ke bila masuk 3rd trimester start rasa loya2 sama macam first trimester dulu?

2 Balas

Normal..sy pn kne jgk hr tu msuk trimester 3..tp skjp2 je la muntah..xblh mkn trlalu knyg..lmbt mkn pn xblh..

6mo ago

ok baru sy tau, ingatkan masa first trimester je kena mcm ni. hehe masa first trimester pun sy loya2 tak muntah, ni pun jd semula mcm awal2 pregnant. tiba2 je rasa loya. betul mgkin sy makan tlalu kenyang jd mcm sendat perut.

Hah btoi² dok tgh almi tp rsa tme nk bgn tdo n mnd.. Huhu

6mo ago

Kn sbb awai² kmi alhan xtruk Sgt pown cma rsa nk trkluaq jgk lah urat prut klaw nk trmntah angin to🤣lah ja dh xdak rsa muntah truk mcm to.. Xmaw dh lah.. Ayaq mta ayaq kncing pown bley trkluaq 😅