Susu 3oz baby

Salam hi, normal ke baby 1 bulan lebih dia minum 3oz susu fm tapi dia bangun setiap 1 jam utk susu? Cepat betul dia lapar. #bantusharing #ingintahu #newmom

1 Balas

ada jeluak?

6mo ago

kalau ank mmg bgn tiap jam Minta Susu Cuba tambah lg 1 Oz kalau baby blh minum Tanpa jeluak mksudnya dia okay je.lain baby lain demand Susu dia.ni nurse sya ckp dlu bila sy bgtau ank tiap jam Minta Susu nurse sruh tambah Oz Susu je xde la letih tiap jam ank bgn nk susu