Pedih ulu hati

Salam , normal kaa awai² pregnancy dah pedih ulu hati yang teramat2 , kadang sampai tak boleh nak makan langsong walaupun sedikit 😭 bila perut kosong jadi lemah tak bermaya 😭 ada tips dak nak bagi pedih ulu hati kurang kaa ? atau saya nak kena refer doc ? yala sebelum ni lahirkan anak secara emergency czer (2020) risau jugak kadang2 🥺🥺 & boleh kaa telan ubat sesuka hati ? sekarang baru 5week 6day #ingintahu #3thbaby

1 Balas

Ya mmg normal.. kena kerapkan makan tp dlm kuantiti sikit..krgkan makan minyak dan pedas.. kalau xtahan sgt blh terus refer doktor..