Taska takda CCTV

Salam, normal ka taska takda CCTV. Ke sepatutnya ada? Bukan apa saya risau jugak if anything happen. Bukan isu percaya tak percaya

1 Balas

X pasti pula. Kebiasaannye taska mmg ada CCTV. Tp nk access CCTV tu x ada lah, hanya teacher dan pengusaha sahaja yg boleh access. Ada juga taska, kalau parent nk access CCTV kena byr extra @ lain harga. Cuba check dulu dlm portal JKM taska anak awak tu ada berdaftar dgn JKM x?