Nak tnye brkaitan cramp perut sebelah kiri + spotting

Salam .. nk tnye smlm sye cramp perut sebelah kiri smpai nk berjln kena pegang perut .. pstu blek dari kje still rasa cramp lagi and dh agk klau cramp perut and sakit blkg kluar lendir+darah sket .. 3bln dh jd mcm nie .. period pun spjg 3 bln nie drah heavy sehari je pstu kering .. adekah hormon ? Maaf gambar agk kotor .. #hanyabertanya #mohonjangankecam

Nak tnye brkaitan cramp perut sebelah kiri + spotting
7 Balas

ya hormon. tapi tak bermaksud boleh biar je sebab, alah hormon. hormon berubah banyak sebab. penyakit2 sakit puan semua boleh disebabkan oleh hormon, dan memang akan ganggu hormon. jadi kalau benda tu lain dari pattern cycle biasa awak, atau sakit tu mengganggu, jumpa doktor.

dah jumpa doc dh mnggu lpas , dh scan ape semua .. doc ckp bebas cyst and fibroid cumanya dinding rahim mnebal mcm nk period and doc suggest utk buat hcg and pap smear bila² free nnt .. tq atas respon semua 😁

Tak pasti. It's best to consult with O&G. Kindly set the picture to NSFW ya

da 3 bln jd mcm nie, sis x peg jmpe Dr ke?

sis tak try cek upt ke?

Refer o&g ya dear

refer pakar