Nak let go

Salam hi. Nk tnya ada tak mummy yg nk beli breastpump tapi kekurangan modal. Sy nk let go breastpump yg husb sy belikan jenama fiffy. Nk let go sbb saiz corong dia besar tak fits dgn sy. Baru try sekali. Sy nk let go murah2 je daripada tak guna simpan dlm almari 😁

Nak let go
6 Balas

klau size corong tak sesuai lain kali boleh beli insert. insert ni ada mcm2 size n fit utk kebanyakkan breast pump, sy beli breast pump semua size corong besar mmg kne beli insert yg size kita bru boleh pkai mne2 breast pump

11mo ago

Oo iyeke okey sis, sebab yg sy thu kebanyakkan insert mmg boleh masuk dgn mana² breastpump. Mmg kena letgo lah kalau cemtu 😄

Dah ad yg beli ke

11mo ago

Sy beli rm169. Sy nk letgo rm130

👌🏻

👌

Berapa sis

11mo ago

Sy beli rm169. Sy nk letgo rm130 siap pos

bg no sis

11mo ago